
RECEPTA DE FIDEUADA:
Ingredients per a 4 persones
- 500 gr. de fideus foradats o cabell d'angel
- 2 grans d'all
- 1 ceba
- 250 gr. de gambes
- 250 gr. de cloïsses
- 250 gr. d'anells de sípia
- 3 tomàquets
- 1 l. de brou de peix
- sal, pebree i oli d'oliva
- vi blanc
Doneu un cop amb la fulla d'un ganivet als dos grans d'all sense pelar i poseu-los a la paella amb un raig d'oli d'oliva. Torreu-hi els fideus a foc mitjà i reserveu-los.
Sofregiu la ceba, la sípia i les gambes i, després d'un parell de minuts, afegiu-hi els tomàquets ratllats i un raig d'un bon vi blanc. Deixeu que sofregeixi fins que tot es concentri bé i s'hagi evaporat pràcticament tot el líquid i tingui un color vermell fosc.
Afegiu-hi els fideus i barrejeu-los bé amb el sofregit. Cobriu-ho tot amb el brou de peix i poseu-hi sal. Afegiu-hi les cloïsses i espereu que s'evapori el líquid. Deixeu la vostre fideuà reposar tapada cinc minuts i serviu-la amb una mica d'allioli i pà amb tomàquet.
Com que el meu pare fa molts arrossos, sé que cal tenir una bona paella per fer aquests plats, es nota molt la diferència i a més és més fàcil de cuinar. Així i tot, crec que és un plat que qualsevol persona pot preparar a casa; jo no cuino gaire i crec que l'he fet bastant bé!
Que aprofiti! Fins aviat =)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada