
carrer, a una bona cafeteria.
Si esmorzo a casa, preparo suc de taronja, fruita amb iogurt, cafè o una infusió i unes bones torrades de pa integral de llavors amb oli d'oliva, tomàquet, all, formatge, alvocat i pit de titot. Abans, fa uns anys, hi posava un bon pernil, però ara no puc menjar porc perquè sóc al·lèrgica. Si tinc temps, puc passar una hora esmorzant tranquil·lament, xerrant i gaudint del menjar. Sóc una dona de bones costums i a més em cuido molt. De vegades, especialment el cap de setmana, m'agrada també fer l'esmorzar fora de casa perquè quan no he d'anar a la feina sóc molt gandula; res millor per començar el diumenge que una terrassa al sol al meu barri, a una plaça maca i tranquil·la, un bon esmorzar i bona companyia (potser també unes ulleres de sol per dissimular la falta de son). Fins aquí, estic segura que molts hi estaran d'acord.

De moment seguiré a la caça del desaparegut esmorzar tradicional català a Barcelona. Si algú l'ha vist, que m'avisi!
Salutacions famolenques! ;)
Tu el que necessites és un bon esmorzar de forquilla! Cap i pota, fricandó, vedella amb bolets o un bon trinxat regats amb una mica de vi en porró. Això sí, després a cremar-ho tot. A Barcelona en podràs menjar a diversos restaurants, te'n recomano un: el Gelida, a Urgell amb Diputació, que és molt autèntic! Que vagi de gust.
ResponEliminaGràcies! De segur que hi aniré i tastaré l'esmorzar de forquilla. I després a cremar-ho tot, com ha de ser.
EliminaFins aviat, company ;)